snow

Snabbvisit i Wien

(null)
(null)
(null)
 
Hej igen! Nu har vi hunnit mellanlanda i Wien och sitter återigen på tåget mot Zell am See. Vi valde att stanna i Wien för att tågresan från Prag till Zell am See, som är våra "riktiga resmål", inte ska bli för lång (delade upp 8 timmar på två). Wien påminde om Prag men vi båda tyckte att Prag var mysigare (inga bilar på gågatan, gamla stan och den stora kanalen som gick genom hela staden gjorde att det kändes härligare). 
 
(null)
(null)
 
I Wien bodde vi på hotellet Falkensteiner (SÅ fint och förstår inte att vi endast betalt 600 för en natt) men om hotellet var billigt så var det allt annat än vad frukosten var. Vi trodde att vi fick frukost båda morgonarna för 44 euro men det visade sig bara vara för en. Snacka om att vi kände oss grundlurade (det fick bli en billig lunch för att kompensera, haha). Under dagen igår åkte vi till slottet Schönbrunn och trädgården där var magisk. Solen strålade och dagen bjöd på 28 grader. Senare på kvällen skulle vi "spa:a" på hotellet men det var inte mycket till att skryta om. Vi hade tagit på oss badkläder ihopp om en pool men det enda som fanns var solsängar (inomhus och på takterrass).
 
(null)
 
På kvällen var vi ute och åt på en SÅ bra restaurang inne i Wien. Jag letade på Tripadvisor och hittade en restaurang, Grill House Da Max, som serverade oss revbensspjäll, BBQ-sås och pommes. Lyckat! Nu sitter vi som sagt på tåget igen som ska ta oss till Zell am See. Det här resmålet har vi båda sett fram emot mest på hela resan. Dessvärre visar väderprognosen regn, regn och åter regn men vi har hoppet uppe! Ge oss sol och slående utsikt, snälla!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0