snow

Helgen som gick

Hej helg! Hoppas ni mår bra och är på gott humör! Jag känner mig rätt glad men mår inte prima. I onsdags blev jag förkyld och sedan dess har det eskalerat. Idag har jag knappt någon röst men halsontet har blivit bättre (det är väl bland det värsta med förkylningar?!). Så den här helgen ska jag ägna åt att kurrera mig. Jag ska göra sådant som jag annars inte hinner med (läs: laga hål i kläder), läsa ut min bok En andra chans och kolla på David Batras nya program Världens sämsta indier. Så, som ni förstår finns det inte mycket att rapportera om den här helgen. Då får jag väl helt enkelt prata om den förra och veckan som gått. 

(null)
 
Förra helgen var vi i Höganäs. Iittala Outlet hade 30% på hela sortimentet så jag kunde ju inte låta bli att åka dit, hehe. Personalen känner igen oss vi det här laget och ser oss nog som stammisar då de frågar "vad vi ska ha den här gången". Som ni vet har vi ju köpt diskmaskin och det innebär att det tar längre tid innan besticken diskas = vi behövde fler bestick. Men sa jag att det var 30% på hela sortimentet? Ja just det, så då fick det bli ett par muggar från Swedish Grace i färgen "is" också. Jag tycker de känns lite vintriga så passar ju bra framöver. Efter Iittala-besöket åkte vi för fika hos våra vänner, och deras lilla mysiga son Olle, som bor i närheten. På söndagen var jag på Väla med mamma och pappa. Jag tror jag gick igenom alla butikers utbud av svarta kjolar och tillslut hittade jag två stycken som fick följa med hem. Tycker kjol är lite festligare än byxa och ville ha något att matcha mina höstiga blusar med. 

(null)

I veckan har en ny delkurs dragit igång. Nu ska vi läsa om läs- och skrivsvårigheter (dyslexi) och det känns väldigt intressant. Den här kursen innehåller de två sista tentorna på hela utbildningen, hur galet?! Först en begreppstenta om typ tre veckor och sen en stor tenta den 27 november. Det känns så galet att det verkligen går mot slutet nu. Det här är den sista teoretiska kursen - efter tentan i november väntar en månads praktik i Halmstad och därefter påbörjas magisteruppsatsen! Wow, tänk att jag snart är färdig logoped! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0