snow

Frisk å Grekland

Hej! Skrev precis ett långt inlägg men eftersom internetuppkoppling inte är något att räkna med här på Kreta så får jag så snällt börja om. Ja, det är mycket som hade behövt sig en uppdatering här. Allt känns väldigt fattigt och eftersatt i jämförelse med Sverige. Men innan jag börjar skriva om semestern tänker jag att vi tar det från där vi slutade. 

 
Jag är nu äntligen frisk! Det blev 12 sjukdagar totalt. Jag var så less och tyckte det var så långtråkigt där på slutet. När jag hade varit hemma i över en vecka glömde jag nästan bort hur det känns att vara frisk. Mina halsmandlar är dock förstorade, vet inte varför. Men har de inte blivit normalstora tills vi kommit hem får jag kanske kolla upp det. Jag hann iallafall jobba fyra dagar innan jag gick på semester. Det var skönt att komma ikapp och avsluta det jag hade påbörjat, annars hade det nog blivit svårt att slappna av nu.

 
Vårt plan gick tidigt lördagmorgon så vi lyxade faktiskt till det med en natt i Malmö. Så vi tog tåget på fredagseftermiddag, åt på restaurang och sov fem timmar innan vi åkte till Kastrup halv fem i lördagsmorse. Flygresan gick väldigt smidigt, ingen turbulens och flygtiden var kortare än de först hade beräknat. 


Vi kom fram till hotellet här på Kreta vid tvåtiden. Väderleksrapporten har inte varit helt på vår sida men som tur är har regnmolnen som visats inte stämt med verkligenheten. Imorse kom en skur men annars har vi haft sol och omkring 25 grader i luften. Jag och Marcus var ju här i maj och jämför man med det så är har varmare nu, framför allt märks det på kvällarna och i vattnet. 

 
Vi bor strax utanför Rethymnon och det märks att det är lågsäsong. Inne i Retyhmnon är det fortfarande liv och rörelse så vi åker in där varje kväll. För restauranger och butiker har börjat bomma igen där vi bor så det är betydligt mysigare att gå i gränderna inne i stan. Hoppas ni har det bra där hemma! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0