snow

Semestern är bokad!

Hej! Det är sjukstuga här. Marcus har varit förkyld i två veckor men eftersom jag inte känt något under den tiden så trodde jag faktiskt att jag kom undan. Men icke! I tisdags var vi på begraving för Marcus farfar och jag har haft som mål att vara frisk fram tills dess (inte för att jag ville bli förkyld efter det men ja, ni fattar). Så det är precis som att min kropp har spänt sig men i tisdagskväll började väl jag slappna av och då kom halsontet som ett brev på posten. Jobbade sedan i onsdags för då kunde jag svälja och prata ordentligt men natten till igår var som ett riktigt rivjärn i halsen, det är väl det värsta med en förkylning? Att inte kunna svälja. Usch! Men jag försöker alltid vara positiv, och så även den här gången. Jag är tacksam att förkylningen kom nu och inte om några veckor då vi ska på semester. Ja, du hörde rätt - sån lyx! 



Ända sedan jag började plugga har jag drömt om att förlänga sommaren genom att åka på solsemester under hösten. Och det har väl funnits några chanser under studietiden men eftersom jag känner mig själv rätt väl (bra va?) så vet jag hur jag fungerar. Jag vill alltid har full kontroll och hade aldrig kunnat släppa skolan för en hel vecka. Utan en resa i september/oktober hade nog bara ökat mitt stresspåslag. Men nu, nu har jag ju pluggat klart (har knappt förstått det själv än) så nu unnande jag mig en höstresa till värmen. Och vart tror ni vi åker? Varje gång vi ska bestämma ett resmål så säger både jag och Marcus att "nu ska vi INTE åka till Kreta" men precis som i våras så kan jag inte motstå en riktigt billig resa så, Kreta får det bli. Det skiljde 10 000 spänn mellan Cypern och Kreta så valet var rätt så enkelt. Och för att övertyga Marcus om att Kreta ändå blir bra (vi är inte jätteimponerade över bilvägen som går över hela restaurangstråket i Platanias) så kommer vi åka österut istället för västerut när vi landar. Vi ska till Rethymnon! Åh, vad jag ser fram emot det! 

Bilderna är lånade från Apollo (jag vet Marcus att jag har 30 läsare och att jag antagligen aldrig kommer bli dömd för "stjäl av bilder" men jag vill inte ta risken).

Kommentarer
Postat av: Kontrollant Apollo

Hejsan! Mycket imponerande blogg. Vi på Apollo tycker det är rätt att man skriver vart man har lånat bilderna ifrån därför ska du få en gratis drink när du är iväg på din semester. Puss och kram

Svar: Oj oj oj, jag ser fram emot en riktig god frozen strawberry daiquiri! Puss Apollo!
Annie

2019-10-05 @ 17:53:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0