snow

En kväll i juli + bilder




Här är jag och mina fina vänner Lina, Malin och Johanna. Jag har skrivit om den här kvällen redan. I somras. Klicka på denna långa adress så kommer inlägget upp: http://jagheterannie.blogg.se/2008/july/utkast-hejsan-nu.html#comment. Men när jag skrev om det i juli så var det inte särskilt utvecklat. Vi var hemma hos Malin. Vi fyra plus My som tar kortet. Ensamma i Malins stora hus ute på landet. Vi var ute, Malin och Johanna sprang iväg. Lina, jag och My stod kvar ute vid den stora ladan och väntade på att Malin och Johanna skulle komma tillbaka. Helt plötsligt kommer två maskerade människor mot oss. Svartklädda med stora moppehjälmar på huvudet. Klart att det var Malin och Johanna men de skrämde verkligen livet ur oss.

Sen när vi skulle gå in så var det låst... Fast vad som hände därefter minns jag inte exakt. För på något sätt kom vi in igen. Sen när vi satt där i soffan, lagom uppskrämda, helt tysta och spända så går persienen på fönstret ner med en duns. Haha, tårarna började rinna på mig så rädd jag blev. Hahah. När jag tänker tillbaka på denna kväll så blir jag glad. Det var sommar och vi hade ett roligt år framför oss :-). Att vi inte visste det då!



En mycket fin bild på Lina. Den här bilden är inte särskilt gammal. En vecka eller två. En av alla raster i parken!



Ännu en fin bild, på Maja. Den här togs förra torsdagen. När jag och Maja satt i parken. Lina och Malin var och beställde pizza som vi sedan blev frestade av!

Nu ville inte Internet mer. Det kommer fler bilder senare. När det inte segar så ;-).

Kommentarer
Postat av: Lina

haha men gud vad längesen, och vad blond jag var^^

2009-05-10 @ 15:18:12
Postat av: Lina

glömde en sak, den där tröjan har jag inte använt på riktigt länge, men just nu har jag på den:)

2009-05-10 @ 15:19:32
Postat av: flunsson

Oj vad fint juag hade på den bilden! =) haha, jag var mindre fin på den "fina bilden" på lina. Men nog om mig. Fina bilder.

2009-05-10 @ 20:34:56
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0