snow

Jag gillar den här dagen



Jag har haft en fantastisk fin onsdag!
Så skönt att få känna så efter helvetesmåndagen. Visst är det härligt att känna att världen ler mot en? Haha, det hörs kanske urlöjligt men den känslan är underbar! 

Och varför har dagen då varit så bra.. Jo, jag hade drama imorse, riktigt kul. Jag slutade tidigt, mycket skönt. Jag gick på stan med Karolina och kollade på tröjorna. Jag hittade en ÄNNU snyggare inne på Åhléns men självklart fanns inte den i min storlek. Jag träffade Marcus, mysigt.



Jag överraskade Josse som fyller år idag. Hon bjöd på jätte, jättefina (och goda) cupcakes som jag bara inte kunde stå emot (började att sluta äta onyttigt igår. Det gick ju skitbra!) Nämde jag att hon bjöd på chokladbollar också?). Känner mig inte ett dugg motiverad till att träna just nu, säger jag som ska befinna mig på gymmet om en halvtimme.. (Det är nu det är så bra att ha en träningskompis. För om inte Maja skulle med hade jag struntat i det). Här kan du se bilder från förra året när Josse fyllde år. Det är det som är det roliga med bloggen, att man kan bläddra tillbaka i arkivet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0