snow

Bilder från veckan

Åh så skönt med helg! Jag fick sluta flera timmar tidigare också! Så himla härligt! Och idag har glassen varit snäll mot mig. Älskar Ananassplit! Den gör allt som jag vill och ber om! Nu tänkte jag släppa jobbsnacket för några dagar och istället inleda den här lååååång helgen med några bilder från Båstad. Jag var ju där i tisdag med dessa två sköningar.



Herrejösses, vilka båtar! Jag var i Spanien, Marbella, för några år sedan. Det är ett rikt ställe. Den här båten var normal i storlek där. Alltså, var får folk pengar ifrån? 36 miljoner går den här på.





Kvällens planer är att fira ett födelsedagsbarn! Jag tänkte ha mina nyinköpta byxor. Det gäller alltså att inte äta för mycket till middag. Haha. Jag som alltid har varit så där feg med att köpa för tighta kläder har nu införskaffat mig ett par vita byxor som sitter som ormskinn. Får se hur jag trivs i det. Cyklade häromkvällen med dem, det gick sådär. Men om man vill vara fin får man lida pin.



Så här ser föresten tyget ut i min Zara-klänning. Tycker det är så fint med stjärnor. Lite tufft ändå va?



Åh, jag gillar inte min nya kamera! Den lilla jag fick när jag fyllde år. Jag tycker inte det är någon riktigt bra skärpa i bilderna. Och färgerna i ansiktena stämmer inte. De slätas ut alldeles för mycket. Usch! Men men... min systemkamera är som min lilla bebis. Den sviker mig aldrig! Nikon D5000

Kommentarer
Postat av: Malin

Är alla de här bilderna tagna med den lilla kameran?

2011-07-15 @ 18:17:31
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: Haha ja men visst gör han ;)



ja, nikon D5000 ♥ ;)

2011-07-15 @ 18:48:31
Postat av: Emma

Förra kommentaren var alltså från mig... ;)

2011-07-15 @ 18:49:12
URL: http://emmaakessons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0