snow

Ett friskare Sverige

Folkhälsoinstitutet har ett projekt den här veckan som heter Ett friskare Sverige. Det går ut på att inspirera om bra matvanor och mer fysisk aktivitet! Jag har inte hört särskilt mycket om detta projekt och tänkte att det har säkert inte du heller. Därför tänkte jag att jag kunde uppmärksamma det här i bloggen. Då vet iallafall 30 (jajjamensan, ni har ökat med tio pers) fler om det! I och med denna friskvårdsvecka ska jag och min klass engagera andra i Ett friskare Sverige. Jag, Karolina och Mathilda valde att gå ut i en femteklass för att hålla en föreläsning om kost och motion. Och detta vi har gjort idag. 


Lånad

Vi kom till en himla härlig klass måste jag säga! Våra förväntingar var att eleverna skulle vara tysta och oengagerade. Men när man ställde en fråga räckte halva klassen upp handen för att få svara! Det är kul med respons! Hela eftermiddag har jag och Mathilda skrivit på vårt arbetet, om hur föreläsningen gick och vad Sverige gör denna vecka på nationell-, regional- och lokal nivå. Jag kan meddela att på kunglig nivå har Prins Daniel varit ute och gått en promenad med en skola. Coolt! 

Nu är jag helt död i hjärnan. Måste ladda inför engelska nationella proven som är imorgon. Reading och listening. Hjälp, vilken avrättning! Är skrämd! Men ta det lugnt Annie. Andas.

Kommentarer
Postat av: karro

awwe, ni är så duktiga! och du, lycka till imorgon! tänker på dig <3

2011-05-11 @ 21:03:49
URL: http://karolinaae.blogg.se/
Postat av: Malin

Du kan klara det!



wow, 30! bra jobbat. :D

2011-05-11 @ 22:29:41
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/
Postat av: Henryfride

Just found your home page its great, best site I seen for ages. This is a wonderful wealth of information, it looks like you folks do great service keep up the good work.

2011-11-29 @ 11:13:08
URL: http://henryfride.blogetty.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0